Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън не изключва напълно участието

...
Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън не изключва напълно участието
Коментари Харесай

Хилари Клинтън май пак се изправя срещу Тръмп

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хилари  Клинтън не изключва изцяло присъединяване си  в битката за президент през 2020 година. Това заяви Си Ен Ен.

Според нейните източници, Клинтън сподели на антуража си, че тя " не се отхвърля от концепцията за присъединяване в президентската конкуренция през 2020 година. " Бившият държавен секретар взе присъединяване в изборите през 2016 г.  като претендент от Демократическата партия и най-после загуби от републиканския Доналд Тръмп .

Все отново един от най-близките другари на някогашната първа дама сподели за Си Ен Ен, че ще се изненада, в случай че Клинтън реши да се причисли още веднъж към битката за Белия дом.

Въпреки това, съгласно някогашния държавен секретар, въз основа на обстоятелството, че тя е спечелила повече гласове от Тръмп на изборите през 2016 година, и поради многочислените обвинявания,  повдигнати против някогашните помощници на настоящия президент  по разнообразни закононарушения, тя не би трябвало изцяло да отхвърля да опита да се кандидатира още веднъж за президент./ news.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР